Eco Recycling
eng ger srb

OTKUP GUMA

Kvalitet proizvoda, ekonomski i ekološki način razmišljanja našeg menadžmenta bili su osnova za uspostavljanje saradnje sa nemačkom grupacijom “SCHOLTZ AG”, drugim po redu svetskim liderom u reciklaži metala. Ovoj grupaciji pripada i “CENTAR ZA RECIKLAŽU” A.D. Beograd, lider u reciklaži metala i automobila u Srbiji, koji ima 35 centara za sakupljanje i reciklažu u svim većim mestima u zemlji.

Glavna lokacija za sakupljanje Vašeg gumenog otpada jeste naša fabrika u Sirigu, a ukoliko je mesto Vašeg boravka udaljeno od fabrike, gumeni otpad možete predati  u nekom od sakupljačkih centara “CENTAR ZA RECIKLAŽU” A.D. Beograd.

Informacije o tačnim lokacijama sakupljačkih centara možete dobiti na broj telefona 011/ 25 80 586

Otpadne auto i teretne gume otkupljujemo i od pravnih i od fizičkih lica, uz dobre uslove otkupa. S'obzirom da posedujemo deset kamiona za transport otpadnih guma, u zavisnosti od količine, postoji mogućnost da mi transportujemo otpadne gume od Vas do naše fabrike.
Detaljnije informacije o otkupu možete dobiti  pozivanjem naših kontakt telefona ili nas kontaktirati putem naše e-mail adrese.
        
Sa pravnim licima sklapamo Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, izdajemo i overavamo dokumenta o kretanju otpada i izdajemo potvrdu sa specifikacijom preuzetih količina otpada.
Ova dokumentacija u potpunosti zadovoljava sve inspekcijske zahteve.


 

eco recycling -otkup-guma